Billede Credits: Pixabay, vinsky2002

Mulan Sange

21. May 2021

Mulan, en dejlig disney klassiker som altid er værd at se. Sangene fra filmen er også velkendte, nogle mere end andre, men gode er de skam! I det følgende får du alle de sange, der er med i filmen Mulan, hvor de synger. Mange af sangene, der er med, er ikke med decideret tekst, men er baggrundsmusik.

De sungne sange:

"Bring os ære"

Dette er den første sang, der er med i filmen. Den bliver spillet, da Mulan bilver gjort klar til at skulle være en fin dame og vise sig fra sin bedste side overfor en lærermester. Hun når her at komme for sent og må skynde sig gennem de mange forberedelser for til sidst kun lige at nå at komme med.

"Spejlbilledet"

Denne sang synger Mulan selv, da hun kommer hjem fra hendes 'eksamen', som slet ikke går efter planen og ender i totalt kaos. Hun synger her til sig selv, at hun ikke kan kende sig selv og ikke ved, hvem hun er. 

"Rigtige mænd"

Da der bliver indkaldelse til krig og alle mænd skal afsted, tager Mulan af sted i stedet for sin far. Denne sang bliver sunget på træningslejeren, hvor det kun er rigtige mænd, der kan komme med i krig.

"En pige værd at kæmpe for"

På vej i krig og væk fra familie, kæreste og hustruer synger de mange mænd denne sang for at hylde deres damer eller de damer, de drømmer om at få, når de kommer hjem fra krigen.

Vi sender et stort tak til Perlen Odense, der har støttet dette, du lige læste. Der kan du blandt andet bestille: Dagmarkors guld. Uden støtten fra Perlen Odense kunne dette, du lige læste, ikke lade sig gøre.