Billede Credits: Pixabay / LisaChe

Bedste Disney Sange

11. February 2021

Der er ikke noget som de vel skrevne og vel sungne sange fra Disney, de har formået at tage dig med ind i en hel ny verden af eventyr og magi.

Herunder får du en liste med de bedste Disney sange, håber du kan bruge den og synge med på nogle af sangene.

  1. Lad det ske - FrostDet er selvfølgelig ikke til at komme udenom den kendte sang fra Frost filmen og derfor ryger den ind på en klar førsteplads.
  2. Hvornår går mit liv i gang - To på flugtHar du ikke set denne film, så kan jeg kun anbefale at du ser den. Den er bare så sød og indeholder mange gode sange.
  3. Der er ingen bånd der binder mig - PinocchioDer er ikke noget som en god gammel Disney film som Pinocchio, som så gerne ville være et rigtigt levende menneske.
  4. Hakuna Matata - Løvernes KongeIgen en rigtig klassiker, hvor de synger om at det bare skal sige pyt og ikke tage alting så tungt. Det tænker jeg, der er mange af os der kan lære noget af.
  5. Hvem vil ikke være kat - AristocatsEn rigtig danse sang med masser af fart over feltet. Er du klar til en sving om?

Der er sågar mange voksne, der stadig ser Disney film og som kan synge med på sangene. Det siger noget om hvor fængende de er.

Læs: Perlen Odense- har ydet økonomisk støtte til teksten på netop denne artikel. Så kig eventuelt på halskæde med bogstav hos Perlen Odense. Heraf markatet på indhold.